Початківцям

Zond – розбірне літаюче крило зі стельової плитки

Передісторія

Моєю першою радіокерованою моделлю був «Вжик». Може бути я і не зайнявся авіамоделізмом, але простота і надійність крила, що літає, мене спокусила. Потім був Ікар, Ікар-1300. І… більш ніж річна перерва. Справа в тому, що Ікар було не дуже зручно перевозити.


[Читати далі]

Базове керівництво підбору силової установки для літаючих на електричках

Багато хто рано чи пізно стикається з проблемою підбору силової установки для своєї моделі. Цей посібник допоможе Вам у виборі силової установки з електричною тягою для вашого типу моделі. При виборі силової установки завжди слід пам’ятати, що надмірне живлення для моделі це добре, але на шкоду вазі моделі і хороша модель це баланс між вагою та міцністю. Дані рекомендації не обіцяють найкращих результатів, але можуть допомогти отримати комфортний політ електричкою.


[Читати далі]

Будівництво літаючого крила Вжик

Багато початківців авіамоделістів запитують: “з якої моделі почати вчитися літати”. Для мене вибір впав на модель літаючого крила “Вжик”. Вибрав я її перш за все через простоту виготовлення і конструкції, що важко вбивається.


[Читати далі]

Як роздрукувати креслення у потрібному масштабі, маючи принтер формату А4?

У багатьох моделістів-початківців виникає питання: “Як роздрукувати креслення в потрібному масштабі маючи принтер формату А4?”. При цьому часто креслення улюбленого літака трапляється у форматі зображення (*.jpg, *.png, *.bmp). Я покажу Вам як це зробити на прикладі 2 програм: Corel Draw та Microsoft Office Publisher 2010.


[Читати далі]

Скільки коштує почати?

Авіамоделізм – дуже захоплююче хобі, і останнім часом з’являється все більше людей, які цікавляться цим заняттям. Найчастіше зацікавленість у людини виникає після того, як він побачив літаючі моделі місцевих авіамоделістів.


[Читати далі]

Допомога ЗСУ

Фонд “Повернись живим” – це небайдужі українці.


Благодійний фонд Сергія Притули

Buy Me a Coffee